• Mijn naam is Manon Bankers. Ik werk als groepsbegeleidster op de dagbesteding, maar ook op de na- en buitenschoolse opvang. Daarnaast begeleid ik ook kinderen individueel en werk ik als ambulant begeleidster.
  Mijn motto is; Leef met een lach, geniet en pluk de dag!

  Manon Bankers
 • Mijn naam is Rosa Otten, ik ben de oprichtster van Zorgbegeleiding Uniek. Ik werk als groepsbegeleidster zowel op de dagbesteding als de na- en buitenschoolse opvang. Tevens werk ik als individueel begeleidster, ambulant begeleidster en gezinsbegeleidster.
  Mijn motto is; samen kom je verder dan alleen, waarom moeilijk doen als het samen kan!

  Rosa Otten
 • Mijn naam is Kim Hesius, ik ben werkzaam als groepsbegeleider op de na- en buitenschoolse opvang. Daarnaast ben ik ook werkzaam als ambulant begeleidster.
  Mijn motto is: geloof in jezelf, dan hoef je jezelf nooit te bewijzen.

  Kim Hesius
 • Mijn naam is Nelleke Rings. Na tien jaar gewerkt te hebben in de gesloten jeugdzorg, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij Zorgbegeleiding Uniek. Ik werk als groepsbegeleidster, ambulant hulpverlener en gezinsbegeleidster.
  Mijn motto is; Geniet van iedere dag! Geloof in jezelf en je eigen kunnen, maar durf ook op anderen te vertrouwen. Iedereen is uniek en samen sta je sterk!

  Nelleke Rings
 • Mijn naam is Kim van der Vrande. Ik werk als groepsbegeleidster op diverse dagen. Daarnaast ben ik ook werkzaam in de logeerweekenden en vakanties. Mijn motto is: wanneer de moed in je schoenen zakt, ga dan op je kop staan! Hiermee bedoel ik dat je niet op hoeft te geven wanneer het even niet lukt, maar dat we altijd samen naar oplossingen kunnen zoeken.

  Kim van der Vrande
 • Mijn naam is Wieteke Bouwmans. Na ruim zes jaar gewerkt te hebben met mensen met gedragsproblemen, licht verstandelijke beperking en bijkomende problematieken was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik bij Uniek gevonden! Ik werk zowel als groepsbegeleidster op de dagbesteding en na- en buitenschoolse opvang als ambulant begeleidster.
  Mijn motto is; Als plan A niet lukt, zijn er altijd nog 25 andere letters over.

  Wieteke Bouwmans
 • Mijn naam is Lily Ritter. Ik werk als groepsbegeleidster op de zaterdagen op de BSO. Daarnaast werk ik ook tijdens de vakantiedagen en de logeerweekenden. Mijn motto is: Alle kinderen worden sterren als we ze laten stralen!

  Lily Ritter
 • Mijn naam is Suzan Spreeuwenberg. Nadat ik mijn studie Pedagogiek succesvol heb afgerond, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij Zorgbegeleiding Uniek. Ik werk als groepsbegeleidster op de dagbesteding/scholing, de NSO en de BSO. Daarnaast werk ik als ambulant begeleidster. Mijn motto is: wanneer je gelooft in het mogelijke in plaats van het onmogelijke, bereik je meer dan je ooit had durven hopen.

  Suzan Spreeuwenberg
 • Mijn naam is Truus Kuijpers. Een aantal jaar heb ik als taxichauffeuse kinderen naar het speciaal onderwijs vervoerd.
  Ik werk nu als chauffeuse voor Zorgbegeleiding Uniek op diverse dagen en vervoer de kinderen zowel van school naar Uniek, als van Uniek naar huis.

  Truus Kuijpers