• Mijn naam is Manon Bankers. Ik ben leidinggevende bij Zorgbegeleiding Uniek en daarnaast werkzaam als groeps-, ambulant en individueel begeleidster. Ook ben ik stagecoördinator binnen Zorgbegeleiding Uniek.
  Mijn motto is; Leef met een lach, geniet en pluk de dag!

  Manon Bankers
 • Mijn naam is Rosa Otten. Ik ben de oprichtster en directeur van Zorgbegeleiding Uniek. Ik ben verantwoordelijk voor de managementtaken. Daarnaast werk ik als groepsbegeleidster zowel op de dagbesteding als de na- en buitenschoolse begeleiding. Tevens werk ik als individueel, ambulant en gezinsbegeleidster.
  Mijn motto is; samen kom je verder dan alleen, waarom moeilijk doen als het samen kan!

  Rosa Otten
 • Mijn naam is Kim Hesius, Ik ben al een aantal jaren werkzaam binnen Zorgbegeleiding Uniek en heb al vele mooie unieke kinderen mogen begeleiden. Ik werk als groepsbegeleidster op de dagbesteding en de naschoolse gespecialiseerde opvang. Daarnaast begeleid ik ook verschillende individuele trajecten waarin mooie ontwikkelingen te zien zijn. Ook ben ik ieder jaar stagebegeleidster van een een aantal studenten.

  Kim Hesius
 • Mijn naam is Nelleke Rings. Ik werk als groepsbegeleidster, ambulant hulpverlener en gezinsbegeleidster.
  Mijn motto is; Geniet van iedere dag! Geloof in jezelf en je eigen kunnen, maar durf ook op anderen te vertrouwen. Iedereen is uniek en samen sta je sterk!

  Nelleke Rings
 • Hallo, mijn naam is Kim van der Vrande en ik werk op verschillende dagen als groepsbegeleidster bij Zorgbegeleiding Uniek. Daarnaast begeleid ik ook verschillende individuele trajecten en ben ik stagebegeleidster voor studenten die  hier stage komen lopen. Ik werk met veel plezier en ben blij om onderdeel te zijn van team Zorgbegeleiding Uniek!

  Kim van der Vrande
 • Mijn naam is Lily Ritter. Ik werk als groepsbegeleidster op diverse dagen. Ook werk ik tijdens de vakantiedagen en de logeerweekenden. Daarnaast draai ik verschillende individuele trajecten. Mijn motto is: Alle kinderen worden sterren als we ze laten stralen!

  Lily Ritter
 • Mijn naam is Suzan Spreeuwenberg. Ik werk als groepsbegeleidster en ambulant begeleidster bij Zorgbegeleiding Uniek. Daarnaast begeleid ik diverse individuele trajecten. Mijn motto is: “als de lat te hoog ligt, kun je er nog altijd onderdoor lopen.”

  Suzan Spreeuwenberg
 • Mijn naam is Truus Kuijpers. Een aantal jaar heb ik als taxichauffeuse kinderen naar het speciaal onderwijs vervoerd.
  Ik werk nu als chauffeuse voor Zorgbegeleiding Uniek op diverse dagen en vervoer de kinderen zowel van school naar Uniek, als van Uniek naar huis.

  Truus Kuijpers
 • Mijn naam is John Meulenbroeks. Ik ben vele jaren werkzaam geweest binnen de (kinder) gehandicaptenzorg. Nu sinds enige tijd werkzaam bij Uniek! Ik werk fulltime als groepsbegeleider, na- en buitenschoolse begeleider en individueel begeleider.
  Mijn motto is: Proberen + reflecteren = Leren! Er zit namelijk meer in je dan je denkt!

  John Meulenbroeks
 • Mijn naam is Pip Hoonings. Ik werk als groepsbegeleidster op diverse dagen. Daarnaast werk ik ook tijdens de logeerweekenden en de vakantiedagen. Mijn motto is: “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!”

  Pip Hoonings
 • Mijn naam is Karlijn van Lijssel. Ik ben werkzaam als groepsbegeleidster op diverse dagen en werk in de logeerweekenden en vakanties. Mijn motto is: vergeet niet zo nu en dan te glimlachen. In jezelf, om jezelf en met jezelf.

  Karlijn van Lijssel